Brevetten

Elk jaar oefenen we op onze brevetten. Per behaald brevet krijg je een leuke button zoals je hiernaast kan zien. 

Wil je thuis oefenen voor de brevettendag? Dat kan! Op deze pagina kan je namelijk alle brevetten + filmpjes terugvinden. Zo ben je helemaal klaar om dat brevet binnen te halen!

 

Uitleg brevetten

Als je op een blauwe button klikt hieronder, krijg je het brevet te zien. Op het eerste blad vind je een overzicht van de oefeningen met de puntenverdeling. Op de tweede pagina van elk brevet vind je de uitleg van de oefeningen. Onder de gele buttons zit een link naar een videovoorbeeld van één van onze trainers.

 

Deel 1: geïsoleerde skills: Voer elke skill 5x uit, iedere gelukte skill levert 2 punten op.

Je voert alle oefeningen 5x uit. Deze moeten niet aaneensluitend. Je mag gerust tussensprongen maken of zelfs even stoppen. De kant van de oefeningen mag je kiezen.

 

Deel 2: combinatie: Voer skill 1 tem 5 onmiddellijk na elkaar uit zonder te stoppen met springen. Iedere gelukte skill levert 10 punten op. Voor elke fout of stop is er een deductie van 5 punten.

Alle oefeningen van het brevet voer je achter elkaar uit zoals je kan zien in het videovoorbeeld. Tussensprongen maken mag maar moet niet.

Mis je bij een oefening? Dan doe je deze gemiste oefening opnieuw en ga je verder met de combinatie.

 

Let op: In het filmpje krijg je voor elke geïsoleerde skill maximum 5 pogingen en voor de combinatie 1 poging.

 

Heb je 75% gehaald op je brevet? Dan ben je geslaagd!

 

 

Lukt een oefening niet of zit je ergens vast? Neem gerust contact op met een van onze trainers, stuur eventueel een filmpje door en zij helpen jou graag verder.

 

Veel plezier!

De Brevetten

Spring er alleen op los!

Voor deze onderstaand brevetten heb je geen maatje nodig, je kan er dus helemaal alleen op los springen! Oefen op je basis, crosses, multiples, power and gyms en releases, en til zo je springvaardigheid naar een hoger niveau!

Daag jezelf uit en heb vooral veel plezier!

Multiples 1

Multiples 2

Multiples 3

Power and Gym 1

Power and Gym 2

Releases 1

Speed

Probeer jezelf uit te dagen en tot het uiterste te gaan bij de speed en double unders. Probeer de minimum score in de toegestane tijd te halen en verbreek je persoonlijk record!

Speed 1

Speed 2

Speed 3

Speed 4

Speed 5

Met een maatje!

Voor de brevetten 2 people 1 en chinese wheel moet je met 2 zijn. Zoek dus een maatje waar je dit graag mee zou willen springen en oefenen maar!

2 people 1  (1)

Met meerdere maatjes! 

Voor traveller, double dutch singles en double dutch pairs moet je met meerdere personen zijn. Bij traveller neem je 4 andere personen mee in je touw. Wil je graag een double dutch proef afleggen? Zorg er dan voor dat je 2 draaiers hebt, en een extra spring maatje bij de pairs! 

Double Dutch Singles 1

Double Dutch Singles  2

Double Dutch Singles 3

Double Dutch Pairs 1

Double Dutch Pairs 2

Double Dutch Pairs 3